Dr. Nolenslaan 111G, 6136 GM Sittard     06 214 672 50    
Google Reviews   4.7 / 5 92 reviews 

Airconditioning

In tijden waarin steeds meer mensen thuis werken en waarin de zomers steeds langer en warmer worden is er niets wat meer comfort in je huis brengt dan een goed werkende airco.

Bij Klimaatbeheersing Limburg staat dat comfort dan ook centraal in onze bedrijfsvoering. Van ontwerp tot afwerking staan uw wensen centraal en zullen onze adviseurs en installateurs er alles aan doen om u te ontlasten.

Bij het ontwerp van een airconditioning systeem is het belangrijk om te kijken naar de te koelen (of verwarmen) ruimte(s). Onze adviseurs zullen tijdens een bezoek op locatie een opname maken van de situatie en samen met uw wensen een ontwerp voor de installatie maken. Hierin is niet alleen de afmeting van de ruimte van belang, ook het gebruik van de ruimte.

Daikin logo      Mitsubishi Electric logo met tagline    LG logo          Mitsubishi heavu industries logo

Waar wij voor staan

 • Garantie

  Op al onze installaties krijgt u standaard 5 jaar garantie.

 • Luchtkwaliteit

  Airco systemen verbeteren de luchtkwaliteit.

 • Geruisloos

  De airco´s van Mitsubishi-electric zijn fluisterstil.

 • Stek gecertificeerd

  Airco systemen verbeteren de luchtkwaliteit.

 • BRL 100 certificaat

  Het BRL 100 certificaat is een verplicht certificaat voor installatie bedrijven die werken aan koude apparatuur zoals airco´s en warmtepompen waarin F-gassen zijn toegepast. Hiermee kunnen we aantonen dat we voorzorgsmaatregelen hebben genomen om de lekkage van F-gassen te voorkomen.

Verwarmen

Alle airconditioning systemen die Klimaatbeheersing Limburg levert kunnen naast koelen ook verwarmen. Doordat Mitsubishi Electric niet alleen gespecialiseerd is in Airconditioning maar ook in warmtepompen en deze techniek gedeeld wordt in de airconditioning systemen kunnen ze dit ook nog eens uiterst efficiënt!

Het kan dus héél interessant zijn om uw airco niet alleen te gebruiken om te koelen in de zomer, maar ook om te verwarmen in de winter. Zeker in combinatie met zonnepanelen is het al snel goedkoper om te verwarmen met behulp van uw airco in plaats van uw gasgestookte cv ketel. En niet alleen goedkoper… uw Airco is ook nog sneller in het verwarmen van een ruimte! Onze adviseurs geven u graag advies!

Klimaatbeheersing Limburg

Single-split of multi-split

De airconditioning systemen zijn leverbaar voor toepassing in één ruimte single-split of voor meerdere ruimtes multi-split.

Bij een single-split systeem wordt één binnenunit aangesloten op één buitenunit.

Bij een multi-split systeem worden meerdere binnenunits op één buitenunit aangesloten worden. Dit zorgt ervoor dat je met één buitenunit meerdere slaapkamers of kantoorruimtes kunt koelen of verwarmen.

Aircoinstallatie

Met een airco houd je zelf de controle over het binnenklimaat. Fris gekoeld in de zomer of comfortabel verwarmd in de winter. Met de installatie van een lucht-lucht warmtepomp stijgt het rendement ver uit boven dat van de centrale verwarming. Zo heeft u niet alleen een installatie die het binnenklimaat in de zomer draaglijk houdt maar ook een duurzaam concept voor verwarmingsdoeleinden.

Offerte aanvragen

Klimaatbeheersing Limburg

Onderhoud

Airco´s koelen en verwarmen niet alleen maar filteren ook de lucht. Als in de zomer de airco op koelen staat condenseren de waterdruppels die in de lucht zitten op de warmtewisselaar. Om schimmels en andere nare geuren te voorkomen is het aan te raden uw installatie jaarlijks te laten onderhouden door onze airco specialisten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte aanvraag.

Contact

Diensten

Klimaat beheersing limburg heeft alle disciplines mbt duurzame installaties zelf in huis. 

 • Warmtepomp installeren 

 • Airco's installeren 

 • CV werkzaamheden

 • Onderhoud

 • Elektriciteit werkzaamheden

 • Dakdoorvoeren en branden

Werkgebied

 • Limburg
 • Brabant
 • België
 • Duitsland

Contact

 • Dr. Nolenslaan 111A/G
  Showroom 111-A1
  6136 GM Sittard

  +31 46 785 29 63

Offerte aanvragen

Klimaatbeheersing Limburg logo