Dr. Nolenslaan 111G, 6136 GM Sittard     06 214 672 50    
Google Reviews   4.7 / 5 92 reviews 

Warmtepomp

Warmtepomp laten installeren?

Laat uw warmtepomp installeren door ons ervaren team van experts. Kies voor comfort en duurzaamheid met Klimaatbeheersing Limburg.

Van ontwerp tot afwerking staan uw wensen centraal en zullen onze adviseurs en installateurs er alles aan doen om u te ontlasten. Wij staan garant voor hoogwaardige warmtepomp installaties die bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk. 

Onze adviseurs zullen tijdens een bezoek op locatie een opname maken van de situatie en uw wensen doornemen. Plan vandaag nog een afspraak in met een van onze specialisten!

Offerte aanvragen

Warmtepomp | Klimaatbeheersing Limburg

 Intergas logo  Mitsubishi Electric logo met tagline     Mitsubishi heavy industries logo     LG logo     Daikin logoNefit Bosch Remeha logo    Vaillant logo

Kies juist NU voor een warmtepomp

BESPAAR OP GAS EN BESPAAR GELD
Beter voor het milieu én je portemonnee.

OP KORTE TERMIJN GEÏNSTALLEERD
Profiteer snel van de voordelen.

NU NOG VOORDELIGER 
Mogelijkheden met energiebespaarlening en SDE-subside

Soorten warmtepompen

Er zijn diverse types warmtepompen, variërend van hybride modellen met een buitenunit tot volledig elektrische systemen. Zowel hybride als volledig elektrische warmtepompen komen in verschillende varianten. Het gebruik van elke warmtepomp resulteert in minder gasverbruik en met bepaalde types ben je zelfs volledig van het aardgas af.

Benieuwd naar de verschillende soorten, hun voor- en nadelen, en de bijbehorende kosten? Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan en ontdek welke warmtepomp het beste past bij jouw situatie.

Adviesgesprek aanvragen

Klimaatbeheersing Limburg

Hybride lucht/water warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt in samenwerking met je cv-ketel. In een goed geïsoleerd huis zou de hybride warmtepomp voldoende capaciteit moeten hebben om te zorgen voor een aangename temperatuur en voldoende warm water. Enkel op zeer koude dagen of wanneer de woning snel moet worden opgewarmd, springt de cv-ketel bij. De cv-ketel blijft tevens verantwoordelijk voor warm water in de badkamer en keuken.

Een groot voordeel is dat je een hybride warmtepomp kunt installeren, zelfs als je huis nog niet volledig goed geïsoleerd is, omdat de cv-ketel nog ondersteuning biedt. Door het gebruik van een hybride warmtepomp bespaar je aanzienlijk op je gasverbruik en dus je gasrekening. Bovendien resulteert dit in aanzienlijk lagere CO2-uitstoot.

Klimaatbeheersing Limburg

All-electric lucht/water warmtepomp

Met een all-electric lucht/water warmtepomp benut je energie uit een milieuvriendelijke bron. Bij nieuwe woningen is het makkelijker om de wettelijke EPC-norm te halen en voor bestaande woningen een groener energielabel te verkrijgen. Deze warmtepomp wordt ook wel combi, volledig of all-electric genoemd. 

Een volledig elektrische warmtepomp verzorgt zowel de verwarming van je huis als het warme water in de badkamer en keuken. Wanneer je ook nog overschakelt op elektrisch koken, leef je volledig zonder aardgas.

Warmtepomp-installatie

Plaatsen wij binnenkort voor u een warmtepomp?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!  

Offerte aanvragen

Diensten

Klimaat beheersing limburg heeft alle disciplines mbt duurzame installaties zelf in huis. 

 • Warmtepomp installeren 

 • Airco's installeren 

 • CV werkzaamheden

 • Onderhoud

 • Elektriciteit werkzaamheden

 • Dakdoorvoeren en branden

Werkgebied

 • Limburg
 • Brabant
 • België
 • Duitsland

Contact

 • Dr. Nolenslaan 111A/G
  Showroom 111-A1
  6136 GM Sittard

  +31 46 785 29 63

Offerte aanvragen

Klimaatbeheersing Limburg logo